Inițiativă laudabilă a Primariei Pietrari

1106 0

Noiembrie 2020

 

La Pietrari, primarul Nicolae Moraru va finaliza în curând, lucrările de construire  a unei piețe agroalimentare în suprafață de 600 de metri pătrați. Potrivit afirmațiilor sale, aici vor fi amenajate 50-60 de standuri unde oamenii iși vor desfășura, în cele mai bune condiții, comercializarea produselor: fructe, legume, pește, carne. Alesul PNL a menționat că investiția se realizează exclusiv cu fonduri din bugetul localității.

Primarul PNL din Pietrari a mai ținut să precizeze că, lângă piață, va fi amplasată o terasă în aer liber și vor fi amenajate spații verzi, pentru a da un aspect cât mai plăcut zonei. Tot în aceeași zonă, Compania Națională de Investiții va construi o sală de sport.

Piața se va racorda la sistemele de apă și canalizare iar rețeaua electrică în sistem trifazic este deja introdusă. Până la primavară piața va fi funcțională.Această investiție a fost realizată în ideea de a ajuta oamenii din zonă de a-și vinde mai ușor produsele proaspete, de calitate, mai ales în aceste vremuri grele.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

BOOKS NOT BULLYING

Postat de - 26 ianuarie, 2021 0
FacebookTwitterBiblioteca Publică Locală Pietrari   Biblioteca Publică Locală Pietrari, jud.Vâlcea, va implementa în perioada 01.11.2020 – 31.10.2022 un nou proiect…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *