19 Noiembrie Lansare de carte live

944 0

Biblioteca Județeană “Antim Ivireanul” Vâlcea ne invită la o lansare de carte live!

Joi, 19 noiembrie 2020, de la ora 11.00, vă invităm să vizionați live pe pagina noastră, lansarea volumului al II-lea al cărții „Rememorări cu gust de pelin”, autor Sorin Zamfirescu.

Participă: Silviu Popescu – Jurnalist și Profesor  Dr. Gheorghe Deaconu

Colecțiile Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea s-au îmbogățit cu cel mai recent volum semnat de domnul Sorin Zamfirescu, „Rememorări cu gust de pelin” (vol II) – „Mărturisirile unui politician „pârât””, apărut la Editura „Fântâna lui Manole”.
Acest volum reprezintă continuarea lucrării lansate la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea în luna iulie a anului trecut, în prezența unei audiențe numeroase.

„Am intitulat toate aceste scrieri „Rememorări cu gust de pelin”. Primul volum din această serie a fost publicat cu subtitlul „Și voi unde erați?” Între cele două volume sunt diferențe foarte mari. Pe de o parte, primul cuprinde afirmații dovedite cu înscrisuri autentice, iar volumul de față, având un pronunțat caracter memorialistic, nu se poate dezbăra decât parțial de subiectivitatea autorului. Pe de altă parte, unele dintre amintirile care vor fi dezvăluite în continuare nu mai au un gust chiar atât de neplăcut precum cele apărute în cartea editată deja. În fapt, pelinul este amar, dar are și proprietăți tămăduitoare, iar vinul pelin este extrem de căutat în anumite situații, mai ales în luna mai.” (Autorul)

Îi mulțumim domnului Sorin Zamfirescu pentru generozitate și îl asigurăm că prețiosul dar va ajunge la cititorii noștri!

https://www.bjai.ro/#contact
Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea
Str. Carol I, nr. 26, Râmnicu Vâlcea, Cod Poștal 240591, Județul Vâlcea

Articole asemănătoare

Cele mai așteptate evenimente de fashion in anul 2020

Postat de - 18 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterAnul 2020 se anunță un an în forță pentru lumea modei. Influencerii în modă au lansat deja cele mai îndrăznețe trenduri și multe dintre acestea vor fi prezentate la cele mai râvnite evenimente fashion ce așteaptă să fie lansate în acest an. 1. Athens Fashion Trade Show Încă din această lună, podiumurile pregătesc locul pentru cele mai frumoase și elegante ținute premiate la Athens Fashion Trade Show, pe…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *