Echipajele ISU din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit pentru: 4 traumatisme, 2 accidente rutiere și 11 afecțiuni medicale și un stop cardiac

530 0

BULETIN INFORMATIV

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în ultimele 24 de ore să intervină pentru 18 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 4 traumatisme, 2 accidente rutiere și 11 afecțiuni medicale și un stop cardiac, la o un bărbat în vârstă de 76 de ani, manevrele de resuscitare neavând nici un rezultat.

După acordarea primului ajutor calificat, ceilalți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

De asemenea, în această perioadă, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au mai intervenit pentru la alte 53 de situații de protecție a comunități: din care 25 de misiuni de verificare în contextul pandemiei COVID-19, 25 de misiuni de informare preventivă și 3 situații de transport persoane infectate.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în data de 24.11.2020, în jurul orei 04.47, pentru stingerea unui incendiu declanșat într-o bucătărie de vară din comuna Lăpușata. La fața locului, au intervenit două echipaje de stingere cu apă și spumă limitând pagubele produse de flăcări. Până la stingerea acestora, a ars structura din lemn a acoperișului în jurul coșului pentru evacuare a fumului. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma neizolării corespunzătoare a coșului pentru evacuarea fumului față de materialele combustibile.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *