În ultimele 24 de ore, ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 64 de misiuni.

480 0

BULETIN INFORMATIV

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 12 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: un stop cardio-respirator, o afecțiune cardiacă, 7 traumatisme, un accident rutier și 2 diverse afecțiuni medicale.

In municipiul Rm. Vâlcea, s-a intervenit pentru un stop cardio-respirator suferit de o femeie, în vârstă de 57 de ani, i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acesteia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

După acordarea primului ajutor calificat, 11 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 52 de situații de protecție a comunități: 50 misiuni de informare preventivă și verificare; un transport de persoană și  o misiune  de deblocare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *