Cod ROȘU hidrologic pe afluenții râului Olt

550 0

„Ziua a început greu pentru foarte mulți vâlceni, inclusiv pentru cei care, în aceste ore, se luptă ca drumurile naționale și cele județene și, în general, căile de comunicație să nu fie afectate de cursurile de apă. Încă de azi-noapte, și colegii mei drumari de la RAJDP Vâlcea sunt la datorie. Am mers personal în anumite zone, cum este și Muereasca, unde debitul râului cu același nume, care tranzitează localitatea, este foarte mare. S-au luat măsuri și suntem la datorie, pentru a nu avea evenimente în fața furiei naturii.

De asemenea, am solicitat tuturor constructorilor, care au lucrări pe drumurile județene, să fie prezenți în șantiere, cu precădere în zona podurilor, pentru a asigura protecția acestora, în caz de viitură.

Sunt probleme pe anumite drumuri județene, acolo unde există lucrări în curs de execuție pentru reabilitarea lor, însă toate problemele vor fi centralizate și voi solicita remedierea acestora în regim de urgență.”Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

 Compartimentul Comunicare, Relații Publice.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *