În ultimele 24 de ore, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 56 de misiuni

469 0

BULETIN INFORMATIV

 

 Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 16 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 5 traumatisme, 3 accidente rutiere, și 8 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, pacienții au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti, pentru îngrijiri suplimentare.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al Județului Vâlcea au intervenit în data de 21.01.2021, la ora 03.29, pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de tâmplărie, în Râmnicu Vâlcea, pe strada Kalamata-Lespezi. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au intervenit trei echipaje de stingere cu apă și spumă. Până la stingerea flăcărilor, au fost afectate două construcții civile, astfel: una în suprafață de 400 mp. cu destinația magazie pentru depozitarea furnirurilor (construcție pe structura ușoară) și peretele celei învecinate. Pentru finalizarea misiunii, a fost necesară realizarea alimentării cu apă în sistem navetă, de la hidranții din zonă. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07.30.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că, incendiul s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică.

 În această perioadă, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 40 de situații de protecție a comunități. (20 de patrulare în contextul avertizărilor privind măsurile de protecție împotriva virusului SARS COV2 și 20 de misiuni de informare preventivă în contextul Covid 19).

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *