SCM învinge detașat pe Activ Ploiești

495 0

Într-un joc disputat la București și contând pentru etapa 9 din Liga Florilor Mol, SCM Rm. Vâlcea a învins lejer pe Activ Ploiești, 29-16 (16-7).

Cu o defensivă excelentă și cu Hosu în formă excelentă (65% procentajul mingilor apărate), SCM s-a desprins decisiv după primele 30 de minute, la capătul cărora conducea cu 16-7. La final, Vâlcea a obținut un succes detașat, 29-16.

Interul Daria Bucur a făcut un joc bun, fiind principala marcatoare a SCM-ului., cu 7 reușite.  ”Ne bucurăm că am terminat sănătoase și cu trei puncte, am învins cu un scor care ne dă curaj mai departe. Fiecare adversar este dificil, dar ne pregătim așa cum trebuie pentru fiecare meci și luăm totul în serios. Ne dorim să avem prestații bune în ambele competiții, campionat și Liga Florilor” a spus Daria Bucur.

Antrenorul Florin Pera a subliniat că la acest meci, jucătoarele tinere au avut șansa să evolueze mai mult. ”A fost o victorie clară pentru noi, am încercat să transmit fetelor încredere pentru a trata cu maximă maximă seriozitate fiecare adversar. Azi am avut target să nu primim mai mult de 16 goluri, fetele și-au respectat blazonul și este o victorie pe deplin meritată. Am jucat cu 6 handbaliste sub 23 de ani, jucătoare românce care au avut o evoluție bună, au crescut foarte mult, le-am promovat și cred că ne pot ajuta din ce în ce mai mult. Într-un astfel de meci le-am putut da șansa să joace mai mult și unele dintre ele au confirmat. Am tratat serios jocul și am obținut punctele, a fost un meci în care am încercat să menajez unele jucătoare, ținând cont de programul infernal, vine o deplasare grea în Danemarca și ne gândim la jocul cu CSM București din 18 februarie. Ne dorim să câștigăm fiecare meci” a spus Florin Pera.

În clasamentul Ligii Florilor Mol, SCM ocupă locul 3 cu 21 de puncte din 8 jocuri, având un joc mai puțin disputat decât primele două clasate.

Articole asemănătoare

Primele transferuri

Postat de - 10 iunie, 2021 0
FacebookTwitterA venit momentul sa anunțam primele achiziții care se vor alătura echipei in noul sezon, 2021-2022. In noul an competițional…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *