Modernizarea comunei Orlești

7049 0

Comuna  Orlești este situată în dealurile viticole, la marginea pădurii, într-o frumoasă zonă a judeţului, cu veri răcoroase şi ierni blânde.

Orlești este una dintre comunele care prezintă o dinamică în creștere economică, fiind într-un clasament general, al județului Vâlcea, a 22-a localitate, din punct de vedere economic, a Vâlcii.

Primăria a început amenajarea turistică de la lacul lui Orlea. Este un loc cu adevărat plin de legende, are un pitoresc aparte prin lacul care nu seacă niciodată iar  panorama Luncii Oltului este unică. Primarul  Constantin Cîrstina doreşte ca acest nou punct de atracţia să dezvolte un turism care să combine latura viticolă cu cea de agrement.

Comuna va avea un sanatoriu pentru vârstnici și numărul investitorilor care aleg să vină și să dezvolte aici afaceri este în creștere.

Se vor sistematiza și amenaja toate străzile şi trotuarele, astfel încât comuna să fie cea mai atractivă comună din Vâlcea.

C.R

Articole asemănătoare

Sanatoriul din Orlești

Postat de - 9 august, 2021 0
FacebookTwitterLucrările la sanatoriul din Orleşti avansează, urmând ca, în cel mai scurt timp, în localitate să funcționeze un frumos și…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *