Mai mulți tineri vâlceni au înființat Asociația I.M.P.A.S., pentru persoane defavorizate

1455 0

Săptămâna aceasta a luat ființă Asociația Non-guvernamentală I.M.P.A.S., inițialele însemnând „Implicare,Motivație,Pasiune,Ajutor și Solidaritate”.

Potrivit lui Argentin Pandele, purtător de cuvânt și colaborator al acesteia, structura este un ONG format din tineri. “În mod legal,vrem să ajutăm copii,tineri și bătrâni aflați în situații de risc, bolnavi și alte categorii aflate în dificultate, oameni năpăstuiți de soartă. Vom încheia parteneriate instituționale cu instituțiile statului, dar și parteneriate private,vom fi total transparenți, cum de altfel v-am obișnuit. Precizez că această frumoasă structură este condusă de domnișoara Ana-Maria-Mandescu, elevă a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din municipiul Râmnicu Valcea. Ea provine din părinți care au fost instituționalizați în D.G.A.S.P.C Vâlcea. Așadar, oricine dorește să sprijine acțiunile social-filantropice,o poate face prin orice formă de ajutor. Ne-am gândit noi, foștii ocrotiți ai D.G.A.S.P.C Vâlcea, că putem ajuta legal, funcționând prin înființarea acestei asociații”.

În urma ședinței de constituire a asociației, Ana-Maria Mandescu a fost aleasă președinte, membri fondatori fiind Ilie Gaspar, Andrei Văduva și Ana-Maria Mandescu. “Am primit calitatea de Purtător de cuvânt al I.M.P.A.S. și voi sprijinii cu tot ceea ce depinde de mine. Puteți vizualiza pentru mai multe detalii pagina de facebook a asociației. Vă mulțumim pentru viitoare colaborări și vă așteptăm să ne fiți alături”  mai spune Pandele.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *