Acțiune filantropică organizată de organizații ortodoxe, pentru bătrânii instituționalizați de la Scundu

372 0

Asociația Tinerilor Ortodocși  „Sfântul Valentin” a Arhiepiscopiei Râmnicului, Consiliul Elevilor Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din municipiul Râmnicu-Vâlcea, Parohia Scundu și creștini inimoși din Râmnic au organizat la finele lunii februarie, o nouă acțiune social-filantropică pentru Căminul de Bătrâni din comuna Scundu.

Părintele Nicolae Proteasa, directorul Seminarului Teologic ,,Sfântul Nicolae”, însoțit de Pr. Prof. Siluan-Dumitru Scurtu și de Pr. Ion Bratu de la Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin”, de preotul paroh Ion Dumitrașcu, precum și de tineri inimoși, au oferit alimente, fructe și dulciuri, bătrânilor de la Căminul din Scundu.

Prin această faptă de ajutorare a semenilor aflați în diferite nevoi, acești binefăcători s-au străduit în perioada de debut a Triodului, după măsura fiecăruia, a lucra virtutea milosteniei și de a fi următori în fapte Sfinților lui Dumnezeu care permanent îndeamnă să nu uităm că drumul spre mântuire trece pe la casa celor în nevoie.

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *