Mesaj de 8 Martie adresat femeilor, de către senatoarea Claudia Banu

936 0

Claudia Banu, senatoarea liberală care a cucerit inimile vâlcenilor, tocmai pentru că este foarte dedicată misiunii pe care și-a asumat-o, își exprimă satisfacția că, iată, în ciuda speculațiilor și a teoriilor conspiraționiste lansate de tot felul de inconștienți, mai ales în mediul online, România a ajuns azi la un milion de persoane vaccinate.

„Cu atât, totul devine mai frumos, cu cât, de Ziua Femeii, o femeie de 86 de ani este persoana cu numărul 1.000.000 care a fost vaccinată anti-COVID. Ne-am atins obiectivele, pentru că ținta inițială era să avem aproape un milion până la sfârșitul lunii martie” – scrie aceasta pe contul său de socializare.

Lucrurile merg bine. „Suntem în Europa în top, în primele 3 locuri, și ne asigurăm că va rămâne așa”, a afirmat și premierul Florin Cîțu.
Liberala transmite un mesaj de suflet tuturor femeilor din județ și din țară, indiferent de vârstă, pregătire, condiție socială sau apartenență politică: „La mulți ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie!”

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *