Dragi șoșociști, doamna Iovanovici tocmai v-a trădat! A anunțat că ne trebuie vaccinul Sputnik

641 0

„Nu este permis ca o mână de oameni care încalcă normele sanitare şi legea să pună în pericol viaţa şi sănătatea majorităţii cetăţenilor. Protestatarii care ies în stradă fără mască şi fără a păstra distanţa socială sunt nişte ipocriţi atunci când, ulterior, tot ei critică spitalele şi Guvernul pentru că nu sunt suficiente paturi la ATI destinate pacienţilor de Covid.”, tocmai a spus premierul Cîțu. Corect! Asta întrebăm și noi. Cu ce drept, acești oameni ne expun în fața morții?

Și, poftim, fatalitate! Doamna senatoare Iovanovici, dacă pursânge, oleacă și xenofobă, că tot înfierează mereu națiile vestice, tocmai a spus că vaccinul Sputnik este ceea ce ne trebuie.

Exact cum am scris în urmă cu câteva zile, senatoarea Iovanovici Șoșoacă,  cunoscută deja pentru atitudinea negaţionistă, anti-mască, anti-vaccin, care a instigat în repetate rânduri la încălcarea normelor de protecţie sanitară impuse de autorităţi, pare să îşi fi schimbat cu 180 de grade ideea privind eficacitatea vaccinului. Subit, vaccinul nu mai este ceva rău, care ne trimite în ghearele morții. Subit, vaccinul este bun și necesar. Dar nu orice vaccin. Ci numai… Sputnik! Acum înțelegeți de ce AstraZeneca a fost supus recentului scandal?
Schimbarea de atitudine pare incredibilă.  ”De ce nu au negociat cu ruşii Sputnik-ul V? Ce au cu ruşii, noi nu trebuie să ne înţelegem bine cu absolut toţi vecinii?! a strigat  ea.

La ridicolul protest de sâmbătă din Piaţa Victoriei, Zeița AURiștilor  s-a rățoit la megafon într-o tiradă  teribilă,  în care a promovat cu frenezie proletară vaccinul rusesc Sputnik V.

Astfel, România riscă să fie carantinată din nou, iar șoșocarilor auriferi le arde de proteste fără mască, îndemnând la nesupunere civică, la nepurtarea măștii, la nevaccinare. Au reușit încă o dată să cadă în derizoriu, strigând lozinci rusofile, pretins ortodoxe, pretins romanești, anti-UE, anti-NATO, anti-autorități, anti-legi, au reușit, de această dată, să stârneasca furia restului populației. Au cerut alegeri anticipate. Au confiscat Mișcarea #Rezist și Revoluția, pretinzând că vorbesc și că s-au adunat în numele acelor oameni. Întrebarea este, cât de permisive vor mai fi autoritățile față de aceste manifestări și de ce?

 

Cu această ocazie am aflat programul politic al revoluționarilor, ăia 100.000 (!!!) – adică, maxim 1000,  care zic că reprezintă jumătate dintre românii scoși în stradă de doamna Iovanovici, românca de rasă pură.

Iată-l: scoaterea României din UE, NATO, suspendarea lui Iohannis, vaccinarea cu Sputnik, și, probabil, o statuie din aur pentru Zeița dacă Bendis Diana Iovanovici.

Dacă organizatorii manifestației erau amendați ca în Anglia, cam cu 10.000 de lire, sau măcar euro, și la următoarea abatere, arestați și inculpați penal, poate că s-ar mai liniști să tot batjocoreaacă legea.

Acum, că tot veni vorba de Sputnik – rușii nu au fost în stare să producă la ei necesarul pentru propria populație, dar să dea și la alții? Nostim este că, la vreo două luni de când a ordonat vaccinarea în masă a populației, lăudându-se că a făcut vaccinul,  Putin se vaccinează… iar!

Harașo, tavarisci!

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *