Doamne, ai milă! Ce am trimis în Parlament?

790 0

Doamna Șoșoacă are concurență serioasă. Vuvuzeaua Sputnik, apriga militantă pentru drepturile celor de jos, așa cum este descrisă de fani, ce pare a avea ca misiune demonizarea vaccinurilor sorosist-capitaliste dăunătoare, în scopul importării vaccinului rusesc, cu care, pariem că deja a fost injectată, tocmai este detronată de un alt distins parlamentar, marele fost luptător K1, Daniel Ghiiițăăă!

Omul a ales (unde, altundeva?) să candideze taman pe listele PSD, și a câștigat. Vanghelie, Mitralieră, doamna Grapini sau Viorica Dăncilă pălesc în fața debordantului academician expert în lingvistică și erudit deputat, care, ce-i drept, alungă monotonia și țiuiturile din urechile adormiților întru Somnul, din staulele…pardon, scaunele Parlamentului.

Un distins politician, care o luat benevol zece mii de pumni în cap, ajuns printr-o paradoxală întâmplare parlamentar, se plânge că actuala putere îi genocidează pe pesediști, exact ca naziștii, pe evrei. Da, domnule Ghiță, exact așa ii oprima Hitler pe evrei, ii urmărea și le făcea poze când dormeau, să râdă lumea de ei!

Ghiță excelează în perle, cu o frecvență de Maschinengewehr, dacă tot veni vorba de persecuția asemănătoare cu a naziștilor.
Mare partid de victime, taman PSD-ul!
„Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, aşa sunt acum pesediştii, suntem jigniţi în permanenţă”, zice Ghiță.  Parcă simte, așa, o împunsătură rece în ceafă, un junghi în spate. Useriștii cei răi îl hăituiesc, îl bântuie în permanență și sunt numai cu ochii pe el. „Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic”. Nu pot să-i bat, adică – dar asta nu se spune.

Useriștii sunt și dușmanii țării, care servesc agenturilor străine, bineînțeles!

„Este perfect adevărat că anumite entități interne, cu sprijin extern (agenturili străine), au acționat împotriva clasei politice autohtone în așa fel încât să creeze oportunități și să facă loc acelor partide progresiste și unor lideri care corespundeau cel mai bine intereselor străine.”, a silabisit Ghiță, transpirat.

„ Bruxelles ne va lua în continuare tot ce mai avem valoros în România, fiind celebră blocada Olandei față de intrarea României în Schengen, de exemplu, pentru că își dorește Portul Constanța. Guvernarea actuală progresistă vrea însă să vândă tot la preț de nimic și atunci când vom fi cea mai săracă țară din UE, atunci poate ne vor primi și în Schengen”, a adaugat Ghiță, care le știe cel mai bine pe toate.

Și SUA ne sunt dușmani de moarte, evident. Iar rușii, prieteni. „Nu înțeleg de ce România nu ar avea voie să își apere interesele printr-un dialog constructiv cu Moscova. Dar progresiștii sar în sus când vine vorba de Rusia. “ Or ști ei de ce, frate!

Stați așa! Ghiță poate și mai mult:  ”În Romania au fost mișcări de stradă intitulate #Rezist, care ne-au bătut la cap să nu mai dăm banii pentru biserici, ci pentru spitale, progresiști gălăgioși care voiau să distrugă tradițiile și credința poporului român pe motiv că din cauza aceasta nu există bani de spitale”.

Păi, da. Spitale și autostrăzi ne-a făcut PSD, de nu mai avem loc de ele.

„PSD este singurul partid dedicat României și oamenilor simpli care apără fibra națională, economia autohtonă și care răspunde doleanțelor românilor, nu altor interese. Desigur, partidele progresiste ar dori să distrugă aceste realizări și au început deja să permită vânzarea acțiunilor și companiilor deținute de statul român, dorind să diminueze, de asemenea, veniturile populației”. Nu ne vindem țaraaa!

Păi, nici nu mai avem ce, căci au vândut-o și dăruit-o Iliescu și Năstase, imediat după 1990, băi, băiatule!
Apropos, când te uiți în oglindă și repeți toate astea, primite de la comitetul de propagandă, nu ai un sentiment ciudat?

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *