Am reușit-o și pe asta! Hai la lupta cea mare, cu seceri și ciocane!

902 0

Hackerville, orașul cu cele mai multe mașini de lux pe mp, acum, și orașul unde, protestatarilor anti-restricții li s-au fâlfâit… secera, ciocanul și simbolul RSR. – Republica Socialistă România. E adevărat ce vedem în fața ochilor, oare? Buclă în timp.
Imaginile au fost luate atât de participanți, care le-au etalat cu mândrie pe conturile și grupurile lor, cât și de webcam-urile din municipiu, precum și de simpli cetățeni, cărora nu le venea să creadă că semenii lor s-au lansat în manifestări atât de originale și de… pitorești. “Hai la lupta cea mare,/ Din UE să ieșim!” Mai interesant este că aceste imagini au făcut deja înconjurul județului și al țării. Dar, partea bună a lucrurilor este că ai noștri vâlceni au mărșăluit, nu cu săbii, bâte și bucăți de caldarâm, ca tovarășii lor din orașe mai mari, ci doar cu seceri și ciocane inscripționate pe steaguri. Să fie paaceee! Și nu putem afirma că i-ar fi mânat cineva anume, provenind de pe mai multe baricade ale luptei de clasă împotriva măștilor, restricțiilor și  altor subiecte oleacă extremist – naționaliste  ușor xenofobe, ce fac obiectul nemulțumirii distinșilor participanți.

Din imagini, un personaj principal pare a fi un tânăr pașnic, cu cască roșie, de “om al muncii”, trudind la claviatură în activitatea sa susținută de “artist al poporului” la categoria “manele”, cunoscut pentru crezul său sincer și puternic, de altfel, acesta a și candidat la alegerile parlamentare, tot sub stindardul roșu.
Slavă Domnului că, acestei cete pestrițe și pitorești i se opune o alta, mult mai mare, a celor care muncesc cu adevărat, nu ard măștile în public, nu aglomerează terasele de fițe noaptea, nu merg la cumpărături numai după ora 18.00, în weekend și care lasă ceva bun, trainic, util și frumos urbei și comunității.
C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *