Claudia Banu face apel la rațiunea și empatia protestatarilor

123 0

Poate că, în aceste momente, cel mai important lucru, în condițiile date, este să ne păstrăm rațiunea, să facem tot posibilul să rămânem sănătoși și să facem tot ce ne stă în putere să avem grijă și de sănătatea și viețile celorlalți, chiar dacă aceștia sunt în dezacord cu noi.

Ori, acest lucru se poate face cel mai simplu respectând niște minime măsuri de siguranță, precum și restricțiile impuse de autorități, care, indiferent că ne sunt ori nu ne sunt pe plac, oricum sunt printre cele mai ușoare din Europa și, odată cu scăderea incidenței bolii, vor fi retrase.

O atitudine de bun simț și sănătoasă o are liberala Claudia Mihaela Banu, senator de Vâlcea.

Virusul SARS-CoV-2 ne-a impus noi reguli de existență, ne-a scos din normalitate și ne-a învățat să ne adaptăm situației de față.

Supărarea și frustrarea sunt sentimente normale, dar nu trebuie ca libertatea de exprimare pe care ne-am câștigat-o să fie folosită în scopuri nedemne de calitățile noastre umane.

PNL a susținut și susține libertatea de exprimare, însă numărul mare de persoane internate la ATI în ultimele zile, ne-au demonstrat clar, că atunci când ne împotrivim mai mult regulilor sanitare și legilor în vigoare situația devine de-a dreptul alarmantă.

Dezaprob categoric violența care însoțeste aceste manifestații și îndemn la analiză, la empatie față de cei aflați în suferință în spitale sau acasă și, de asemenea la înțelegerea contextului în care ne aflăm.”

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *