Scena muzicală autohtonă îi aduce un omagiu lui Adi Bărar , la Summer Camp Brezoi

567 0

Asociația Mentor Rock și Aby Stage Events, în parteneriat cu Primăria Oraşului Brezoi, organizează, în perioada 2 – 4 iulie, la Summer Camp Brezoi, Festivalul Mentor Rock Gathering „In Memoriam Adi Bărar”. Evenimentul își propune să aducă un omagiu artistului timișorean care a trecut în neființă, răpus de temutul virus, la începutul lunii martie.

În prima zi a evenimentului vor susține concerte Phoenix, Trans – Express și Civic Rebels. A doua zi, pe 3 iulie, vor cânta Iris, cu Cristi Minculescu, Valter & Boro, Trooper și Moise. În ultima zi  vor evolua Cargo, Compact, cu Paul Ciuci și BLUES, cu Adi Bărar Band și invitații lor speciali.

„Mentor Rock Gathering are o istorie de peste șapte ani, concretizându-se într-un festival în aer liber pentru prima dată în anul 2020. A fost un gest frumos din partea organizatorilor ca această adunare, deja programată de la începutul acestui an, să se desfășoare în memoria celui care a fost și va rămăne Adi Bărar. Artiștii participanți la acest festival vor aduce un omagiu marelui artist prin interpretarea în versiuni proprii a unui cântec din repertoriul Cargo”, spune impresarul formației Cargo, Cosmin Nicoară. Organizatorii acestui eveniment sunt Asociația Mentor Rock și Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi, iar biletele au fost puse în vânzare.

În vara aceasta va avea loc cea de-a patra ediție Open Air Blues Festival Brezoi, mai exact, în perioada 20-25 iulie.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *