Voineasa – restricții de circulație după ora 20.00. Domeniul schiabil NU se închide

448 0

De astăzi, miercuri, 7 aprilie, în zona Voineasa  se aplică restricţiile de circulaţie după ora 20.00, a persoanelor, precum şi funcţionarea activităţilor economice de pe raza localităţii, după această oră, iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, după ora 18.00.

Aceasta, din cauza depăşirii incidenţei de patru persoane infectate cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Decizia aparține celor de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Voineasa. În caz de depășire a peste 7,5 la 1.000  de locuitori există posibilitatea de carantinare a localităţii. Până atunci, totul funcționează, cu respectarea regulilor următoare, dar să sperăm că nu va fi cazul: pentru verificarea motivului deplasării, persoanele sunt obligate să prezinte reprezentanţilor autorităţilor abilitate legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau declaraţie pe propria răspundere completată în prealabil – în cazul deplasărilor în interes profesional şi declaraţie pe propria răspundere completată în prealabil – pentru deplasări în interes personal.

 

Domeniul schiabil nu se închide

Vestea bună este că, la Domeniul Schiabil Transalpina, pârtiile nu se închid, ci așteaptă în continuare turiști și iubitori ai sporturilor de iarnă, iarna fiind instalată în condiții optime aici. A fost cod galben de ninsoare, iar codul s-a ținut de cuvânt, întrucât a nins până și la Râmnicu Vâlcea. Organizatorii anunță programul adaptat al săptămânii:

  • luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică – 7 zile din 7 – casieriile sunt deschise începând cu ora 8,30; la ora 9,00 este prima urcare cu telegondola.

Astăzi, instalațiile au fost deschise cu o mica întârziere datorată căderilor abundente de zăpadă din ultimele ore și încă ninge. Cele două Ratrack-uri lucrează în ritm susținut pentru a pregăti  zăpada la nivelul optim, astfel încât schiorii să coboare în condiții de maximă siguranță și de confort.

K.R.

Articole asemănătoare

Demersurile guvernului liberal

Postat de - 22 martie, 2020 0
FacebookTwitterTrebuie să înțelegem faptul că țara are nevoie de responsabilitate, disciplină și de solidaritatea tuturor pentru a împiedica răspândirea virusului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *