O nouă zi de muncă Parlamentul României, o nouă  victorie

465 0

Neregulile practicate de guvernarea social-democrată sunt pe cale să fie eliminate rând pe rând de actuala putere politică, uneori, chiar prin aleșii poporului, prezenți în Parlament.

Senatoarea Claudia Mihaela Banu, din partea PNL Vâlcea, semnalează un lucru destul de important, discuțiile pe marginea desființării Secției pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiție., înființată  de oamenii PSD, parcă special pentru a servi anumite interese.

Facem un nou pas spre normalitate.

Astăzi, în Comisia juridică a Senatului, am dezbătut Proiectul de Lege privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiție.

Varianta propusă de Guvern, de revenire la situația de dinaintea atacurilor PSD la adresa justiției, repoziționează corect lucrurile în acest sistem.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare desfiinţarea SIIJ din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, stabilindu-se o serie de măsuri tranzitorii care decurg din această operaţiune.

În urmatoarea perioadă vor fi ascultate vocile tuturor factorilor implicați pentru a lua o decizie corectă, echilibrată, pentru a evita blocarea dosarelor, mai ales, că în această situație Senatul este for decizional.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *