Evoluție la exterior și revoluție la interior: SEAT aduce un aer nou pentru Ibiza și Arona

487 0

Ibiza este un model simbolic pentur marca SEAT și partea integrată a succesului acesteia, înregistrând vânzări totale de aproape 6 milioane de unități de la introducerea sa pe piață.

  • De la lansarea sa în 2017, Arona a devenit un pilon cheie pentru SEAT; în 2020 a fost al doilea cel mai vândut model al gamei
  • Premiera Mondială pe 15 aprilie, ora 13

Martorell, 06/04/2021 – SEAT aduce o nouă energie autovehiculelor sale urbane cu un spirit proaspăt, întrucât declară evoluție la exterior și revoluție la interior pentru popularele modele Ibiza și Arona.

SEAT Ibiza este un model simbolic ce aduce o contribuție importantă la succesul mărcii. De la introducerea sa pe piață în 1984, micul hatchback s-a impus ca fiind cel mai de succes vehicul care a ieșit vreodată de pe linia de producție SEAT. Iar versiunea actualizată își propune să mențină acea mentalitate câștigătoare.

I se alătură SUV-ul urban îmbunătățit, SEAT Arona, care oferă un design exterior mai robust și un caracter off-road mai pronunțant, astfel încât chiar și pe străzile pline de viață ale orașului, se simte mai sigur și capabil să facă față oricărui lucru aruncat în cale.

„SEAT Ibizia a fost piatra de temelie a succesului mărcii, cu aproape 6 milioane de vehicule vândute pe parcursul celor cinci generații ale sale, în timp ce SEAT Arona este un pilon clar în gamă, fiind al doilea model SEAT cel mai vândut anul trecut”, a spus Wayne Griffiths, Președinte SEAT și CUPRA. “Facelift-ul actualizat și îmbunătățit al ambelor modele completează atributele incredibile deja existente ale autovehiculelor, livrând o ofertă de produse mai completă, în timp ce reîmprospătează designul acestora”

Lumea a devenit din ce în ce mai digitalizată, iar SEAT Ibiza și Arona sunt gata să facă parte din această călătorie, păstrându-și spiritul tânăr și adăugând mai multă intuitivitate, funcționalitate și calitate percepută spațiului interior, realizate printr-un limbaj de design îmbunătățit și niveluri avansate de tehnologie.

Rămâneți la curent, deoarece Premiera mondială digitală a noilor SEAT Ibiza și SEAT Arona va avea loc pe 15 aprilie la 1:00 PM

SEAT este brandul cu cel mai tânăr profil de client din Europa (cu 10 ani mai mic decât media sectorului) și poarta de acces către clienți noi pentru Grupul Volkswagen (56% dintre aceștia provin din exterior). Oferă mașini “Create în Barcelona”,cu design atrăgător și cele mai avansate motoare cu ardere internă.

Marca SEAT reprezintă în momentul de față cea mai puternică gamă de modle pe care a avut-o vreodată. Oferă șase, modele, de la cele mai eficiente, sisteme de propulsie tradiționale de ardere, la hibrizi ușori și plug-in, precum și motoare cu gaz natural comprimat. SEAT a lansat recent SEAT Leon e-HYBRID și SEAT Tarraco e-HYBRID, iar anul acesta va prezenta versiunea renovată a modelelor Ibiza și Arona. Cele 3 SUV-uri ale mărcii SEAT (Arona, Ateca și Tarraco) reprezintă aproape jumătate din vânzările mărcii.

Mai mult, SEAT se angajează în ceea ce privește mobilitatea urbană prin SEAT MO, unitatea sa de afaceri care lucrează spre dezvoltarea și impulsionarea viitoarei strategii de micromobilitate a companiei, concentrându-se pe produse și servicii electrice.

SEAT Comunications

 

Detalii suplimentare la:

Nurvil SEAT Rm. Valcea, Str. Crisan 1B

0722 632 826

seat@nurvil.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *