Senator Claudia Banu:  Coaliția de guvernare este matură, responsabilă și va asigura întoarcerea la normalitate

386 0

Pe fondul micilor neînțelegeri create de plecarea cu surle și trâmbițe a ministrului Vlad Voiculescu, în urma demiterii sale, coaliția de guvernare va rezista, întrucât, nu există alternativă. Nimeni nu și-ar permite, în plină pandemie, să fie atât de imatur încât să arunce țara în haos și, probabil, să dispară în scurt timp de pe scena politică, lăsând locul altor actori care, spunem noi, s-au dovedit a fi păguboși pentru țară și pentru asta au fost sancționați la vot, ori fac tot ce le stă în putere să avem parte de haos.

 

Senatoarea PNL de Vâlcea Claudia Mihaela Banu intuiește foarte bine acest lucru și întărește ideea de stabilitate și unitate.

“Este important pentru români să știe că am construit o Coaliție de guvernare matură și responsabilă. Votul primit din partea lor ne obligă să asigurăm guvernarea și nu există altă alternativă.

În toamnă am depășit valul doi al pandemiei ținând economia deschisă. Același lucru îl facem și acum, cu atât mai mult cu cât acum avem un vaccin, evitând astfel măsurile radicale care ar periclita grav mersul economiei.

Este un efort național pentru revenirea la normalitate, efort care trebuie să ne unească!

Ne trebuie maturitate politică, solidaritate, rigoare și coerență în acțiuni.”

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *