Klaus Iohannis: Planul PNRR merge înainte și va fi implementat

92 0

Preledintele Klaus Iohannis spune că PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) „merge înainte” și va fi corectat „până va fi suficient de bun ca să fie acceptat de Comisia Europeană”.

Acesta a vorbit despre Planul Național de Redresare și Reziliență, despre care a spus că nu trebuie terminat într-o anume zi, ci trebuie bine făcut și corectat după cerințele Comisiei Europene, până va fi „foarte bun” și „implementat”. „Am auzit și eu la televizor tot felul de politicieni de la Opoziție care anunță o catastrofă. Nu e nicio catastrofă. Planul merge înainte”, a declarat președintele României.

”Termenul stabilit este orientativ. Nu este un termen ultimativ. Deja Comisia Europeană începe să recomande țărilor să lucreze la planuri bune, mai degrabă, decât să le termine într-o zi anume, și vom lucra pe PNRR până va fi suficient de bun ca să fie acceptat de Comisie, și, mai important, implementat de noi. Ministrul de resort s-a întors în țară cu observațiile acestea, le vom analiza, vom corecta Planul, iar vor exista discuții la Bruxelles, vom face ultimele corecturi și Planul va merge înainte. ”

Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei „Vinerea Verde” şi s-a deplasat cu bicicleta spre Palatul Cotroceni.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *