Prognoză favorabilă: CET Govora oprește agentul termic

88 0

Sunt necesare trei zile, consecutiv, când în intervalul cuprins între orele 18.00 – 06.00, temperatura medie exterioară să se situeze peste 10 grade, pentru a scăpa agentul termic care v-a ars la buzunare timp de aproape 7 luni, asta, dacă nu aveţi centrală proprie. Care, de asemenea, arde la buzunare.

Societatea CET Govora SA anunță sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire. Prognozele meteo, în sfârşit, sunt favorabile.

Măsura va fi valabilă începând cu data de 29 aprilie 2021, până la ora 12.00, conform contractului de furnizare energie termică.
„Consumatorii de energie termică pentru încălzire, în funcție de programul propriu pe care îl adoptă, pot închide și deschide agentul termic pentru încălzire de la robineții de izolare ai contoarelor fără a anunța în prealabil furnizorul serviciului de încălzire”, se arată într-un comunicat transmis de către reprezentanții CET Govora pe marginea acestui subiect.

C.R

Articole asemănătoare

Comunicat DGASPC Vâlcea

Postat de - 26 iulie, 2020 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESA In aceste zile in centrele DGASPC  se duce o lupta acerba pentru protejarea vietii beneficiarilor nostri, beneficiari…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *