Eugen Neaţă, mesaj  de mulţumire pentru vâlcenii care i-au acordat încrederea

546 0

În preajma marii sărbători a Învierii Domnului, deputatul social democrat Eugen Neaţă are un mesaj  de mulţumire pentru vâlcenii care au investit în el încredere şi în slujba cărora s-a pus.

Cu multă recunoștință pentru vâlceni

Traversăm încă de sâmbătă Săptămâna Mare. Ieri a fost Duminica Floriilor, sărbătoare a intrării triumfale în Ierusalim. Urmează Joia Mare, a cinei de taină, apoi Vinerea Mare, a patimilor și a răstignirii și, desigur, Sâmbăta Mare, a depunerii în mormânt, apoi Paștele, sărbătoarea învierii și a bucuriei.

Această succesiune de evenimente pe care le rememorăm generație după generație de creștini sunt un bun prilej pentru reflecție și recunoștință.

Indiferent de ceea ce facem și de ceea ce suntem în viață, acum este momentul cel mai bun să ne gândim la drumul nostru, al fiecăruia dintre noi, de la copil la adolescent, la tânăr și la om matur, de la școlar la profesionist și de la om pornit singur în viață la bărbat sau femeie înconjurat(ă) de propria familia. Spuneam că este un bun prilej pentru a reflecta la drumul parcurs, la dificultățile și la izbânzile de pe traseu și la ceea ce urmează pentru fiecare dintre noi. Dar este și un bun prilej pentru a ne arăta recunoștința pentru sprijinul primit de la oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții. De la părinți, frați și surori și până la dascăli și alți adulți, lângă care ne-am pregătit profesional și pentru viața pe care o trăim acum.

Eu mi-am încheiat cariera de polițist după câteva decenii printre cei mai buni în acest domeniu, la care mă gândesc întotdeauna cu mult atașament. Sunt însă deputat în Parlamentul României, la al doilea mandat deja, cu sprijinul concret al multor mii și zeci de mii de vâlceni. La ei mă gândesc în această săptămână cu și mai multă recunoștință pentru că ei dau viață și calitate locurilor în care m-am născut și pentru care lucrez în fiecare zi. De la ei aflu nevoile reale pe care le are comunitatea noastră vâlceană și încerc să le transpun în legi pentru simplificarea vieții tuturor.

Această lucrare permanentă am înfăptuit-o împreună, schimbând viața a mii de pensionari, încurajând pe cei mai cutezători dintre noi să investească în turismul vâlcean sau protejând mediul în care trăim. Fără contribuția oamenilor alături de care trăim pe aceste minunate locuri ale județului Vâlcea, nimic din toate schimbările produse prin legile pe care le-am inițiat nu s-ar fi întâmplat.

La începutul acestei perioade, care precede sărbătoarea Învierii, mă gândesc cu multă recunoștință la toți cei care mă ajută să fiu mai inspirat și mai bun în tot ceea ce fac în Parlamentul României.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *