În bârâit de motoare, haideți toți la vaccinare!

435 0

Prefectura și Curierul de Râmnic propun motocicliștilor vâlceni să se ralieze campaniei Drive  – Trough, de la Shopping City

 

După modelul altor orașe, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea organizează sâmbătă, 8 mai, între orele 10.00 – 18.00, în parcarea Shopping City, din partea de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea (str. Ferdinand nr. 38), un centru de vaccinare de tip drive-through, unde persoanele care doresc, se pot imuniza împotriva COVID-19 cu serul Pfizer BioNTech, direct din mașină.
Instituția, dar și publicația Curierul de Râmnic, propun tuturor motocicliștilor pasionați, din Râmnicu Vâlcea și din județ, să se ralieze campaniei, pe care ar putea-o susține după modelul motocicliștilor din Arad.

Acolo, MotoClubul “Burnout” Arad, împreună cu Direcția de Sănătate Publică și Prefectura au organizat un eveniment de promovare a campaniei de imunizare prin vaccinare, intitulat “De drag pentru Arad”. De ce nu am avea și “De drag pentru Vâlcea? “

Peste 60 de bikeri de la mai multe cluburi s-au adunat și au plecat într-o tură moto pe un anumit traseu, o parte dintre ei s-au și vaccinat la un centru de vaccinare, apoi s-au întors pentru o poză de grup.

Se mizează pe faptul că zgomotul motoarelor, cât și pitorescul ansambului  ar putea impulsiona, cel puțin tinerii, să participipe la eveniment și să ia decizia de a se imuniza.

Iată o parte a mesajului arădenilor, care poate prinde și la vâlcenii noștri: fără restricții, prin vaccinare.

„Orice pandemie durează doi ani, doi ani și jumătate și singura noastră șansă este să ne vaccinăm. Vrem să ne întoarcem la viața de dinainte, trebuie să se termine cu restricțiile și singura modalitate prin care vom scăpa de ele este prin vaccinare. Nu mai stați pe gânduri, nu mai duceți boala acasă, la serviciu. Vaccinați-vă!”,

Centrul drive-through din Râmnicu Vâlcea va avea două fluxuri de vaccinare și va funcționa în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
Invitația poate rămâne deschisă pentru orice alt weekend.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *