Prefectul județului Vâlcea, Mihai Oprea și subprefectul Florentina Călin s-au întâlnit astăzi cu reprezentanții Asociației Vâlcene a Elevilor (AVE)

542 0

INFORMARE DE PRESĂ

Prefectul județului Vâlcea, Mihai Oprea și subprefectul Florentina Călin s-au întâlnit astăzi cu reprezentanții Asociației Vâlcene a Elevilor (AVE). Din delegația elevilor au făcut parte: Patrisia Moraru, Raluca Jibu, Cristian Diaconu și Claudia Grigorescu, care au prezentat anumite probleme cu care se confruntă sistemul de învățământ vâlcean. 

Discuțiile au vizat situația burselor din județul Vâlcea, lipsa gratuității transportului public al elevilor și necesitatea înființării unui Centru de Tineret destinat organizării de activități pentru tinerii din județul Vâlcea. 

 „Ne bucurăm că la nivelul județului Vâlcea există structuri reprezentative care militează pentru respectarea drepturilor elevilor. Am apreciat implicarea și perseverența tinerilor de la 

AVE și îi vom susține, în limitele legii, în soluționarea problemelor ridicate”, a declarat prefectul Mihai Oprea.

Reprezentanții Asociației Vâlcene a Elevilor au insistat pe ideea că, pentru o bună funcționare a sistemului este necesară implicarea tuturor actorilor educaționali în rezolvarea problemelor existente. 

„Mi-am propus să aduc la cunoștința autorităților printr-un dialog inițiatic și constructiv nevoile pe care le au elevii din județul nostru și împreună să formăm un front comun în crearea de condiții optime de învățare. Pe raza județului Vâlcea ne confruntăm cu multe probleme, pe care am ținut mult să le semnalez și în a căror rezolvare sper să găsesc un sprijin real. Mulțumesc Instituției Prefectului pentru deschidere și sunt convinsă că vor urma și alte discuții benefice”, a declarat Patrisia Moraru, președinte al Asociației Vâlcene a Elevilor. 

Articole asemănătoare

Recomandări rutiere

Postat de - 5 ianuarie, 2021 0
FacebookTwitterAvând în vedere avertizările pentru fenomenele meteo preconizate în perioada următoare, polițiștii vâlceni atrag atenția participanților la trafic cu privire…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *