USR PLUS Vâlcea susține campania de vaccinare la nivel național

572 0

Traversăm o perioadă dificilă, cu provocări și restricții. Măsurile de prevenție, precum distanțarea fizică, purtarea măștii și igiena mâinilor ne protejează, dar nu sunt suficiente.

Imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem în acest moment, pentru a lupta împotriva acestei pandemii și de a reveni la o viață normală.

De aceea, noi, USR PLUS Vâlcea, susținem campania de vaccinare la nivel național.

Vaccinul împotriva COVID-19 se face gratuit și voluntar, iar fiecare dintre noi poate decide în mod responsabil.

Sâmbătă, 08 mai 2021, în parcarea mall-ului situat în partea de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea (strada Ferdinand nr. 38) – Shopping City Râmnicu Vâlcea, se va deschide un centru de vaccinare de tip Drive Through, unde persoanele care doresc se pot imuniza împotriva COVID -19, cu serul Pfizer BioNTech, direct din mașină.

Echipa USR PLUS Vâlcea va participa cu voluntari în acest proiect. Joi 7 mai, începând cu ora 18.00 și vineri, 8 mai, începând cu ora 17.00, ne puteți întâlni și în centrul Râmnicului, pentru a discuta despre avantajele vaccinării.

Să fim responsabili, pentru noi și pentru cei din jur, pentru că numai împreună putem opri pandemia!

 

Mădălina Pavăl – copreședinte USR PLUS Vâlcea

Andrei Gheorghiu – copreședinte USR PLUS Vâlcea

Articole asemănătoare

IANNA NOVAC ÎN CONCERT

Postat de - 15 iulie, 2021 0
FacebookTwitterJOI, 29 IULIE 2021, ORA 19.00, ARENELE TRAIAN, RM. VÂLCEA IANNA NOVAC ÎN CONCERT Solistă: IANNA NOVAC Dirijor: TIBERIU DRAGOȘ…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *