Claudia Banu, senator: Românii au reacționat pozitiv la campania de imunizare prin vaccin

331 0

Sâmbătă și duminică, 8-9 mai, intre orele 10.00-18.00 în parcarea mall-ului situat în partea de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea (str. Ferdinand nr. 38), a funcționat primul centru de vaccinare de tip drive-through, unde persoanele care au dorit, s-au imunizat împotriva COVID-19 cu serul Pfizer BioNTech, direct din mașină.
Acțiunea a fost un real succes, parcarea fiind arhiplină, toată ziua.
La aceasta a participat activ și senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu, împreună cu fiul său.

„Am remarcat cu bucurie răspunsul pozitiv al românilor şi implicarea lor în campania de imunizare prin vaccin, singura metodă eficientă şi concretă de a învinge pandemia şi de a trece cu bine peste această perioadă dificila pentru noi toţi”, spune aceasta.

„Este lăudabil faptul că, în ultimele zile, un procent însemnat al populaţiei s-a vaccinat, iar trendul ascendent din acest punct de vedere este vizibil. Obiectivul autorităților este ca în septembrie să avem peste 10 milioane de români vaccinaţi. Eforturile s-au intensificat în vederea reuşitei acestui demers, prin deschiderea de noi centre, cabinete, unităţi mobile, prin implicarea medicilor de familie, precum şi aducerea dozelor suficiente, astfel încât toţi românii care îşi doresc să fie imunizaţi cât mai repede cu putinţă.

De aceea, astăzi am participat împreună cu fiul meu, în calitate de voluntari, la acțiunea drive trough din parcarea Mall-ului Shopping City Râmnicu Vâlcea.

În concluzie, sunt optimistă în ceea ce priveşte reuşita campaniei de vaccinare din România şi sunt încrezătoare că vom trece cu bine şi cât mai repede peste aceste timpuri vitrege, și vom reintra in normalitate.

Învingem pandemia, prin vaccinare!”

 

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *