Tristețe pentru melomani – Open Air Blues Festival nu se ține vara aceasta

726 0

Organizatorii Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea vin cu o veste deloc bună pentru împătimiții evenimentului. Anul acesta, festivalul nu se ține. Cum ar veni, se reportează pentru vara viitoare. În schimb, vor fi alte evenimente muzicale care să țină spiritual iubitorilor genului, viu.

Iată anunțul: “

Dragi prieteni de pretutindeni,

Speram să nu se întâmple din nou, dar lipsa răspunsurilor concrete de la autorități ne obligă să amânăm Open Air Blues Festival Brezoi 4th Edition.

Întârzierea adoptării unor reglementări finale este efectiv incompatibilă cu implicațiile logistice ale unui eveniment de asemenea anvergură internațională și organizarea sa la standardul calitativ adecvat.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru ediția din 2022.

Show must go on!”

După clarificarea prevederilor legale privind pregătirea și desfășurarea evenimentelor, organizatorii vor reveni cu detalii despre posibilitatea de a folosi biletele OABFB pentru accesul la o vară muzicală de poveste în Live Music Summer Camp  Brezoi 2021. Sunt pregătite surprize memorabile, inclusiv o ediție de excepție a festivalului, Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition  22-25 iulie, numai cu artiști români.

Cei care au achiziționat deja bilete sunt îndrumați să le păstreze pentru anul viitor, care se așteaptă a fi… SENZAȚIONAL!

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *