VIDEO Curierul de Râmnic | Târgul meșterilor populari

1137 0

Artă, îndemânare, frumusețe și originalitate sunt cuvintele care au caracterizat târgul ce s-a desfășurat în parcul Mircea cel Bătrân în ziua de 25 iulie, unde  Curierul de Râmnic a participat cu interes.

În ciuda ploii care și-a facut prezența deseori, publicul iubitor de frumos a admirat creațiile populare care ne-au încântat privirile și sufletele, și au adăugat puțină culoare și speranță.

Expoziția a cuprins: costume populare, țesături, cusături, jucării  vesele și îmbietoare pentru mici și mari, săpunuri naturale, sculpturi în lemn și metaloplastie, împletituri din vegetale, prelucrări din sare, produse apicole, opincărie, bijuterii, ceramică, produse artizanale, create de meșteri din orașul nostru și din județ.

Am avut plăcerea de a reîntâlni vechi colege de serviciu care reușesc să îmbine utilul cu plăcutul. Folosesc experiența din industria chimică și  creează săpunuri naturale și jucării. Astfel, s-au reinventat ca mulți dintre noi, în căutarea unor noi preocupări plăcute, originale dar și utile.

Din păcate această expoziție nu a putut fi vizitată și admirată decât o zi. Să sperăm că acești oameni îndemânatici vor avea ocazia să ne încânte și la  alte evenimente, cât de curând.

Le urăm tuturor mult suces în continuare în activitatea frumoasă și originală.

(Enache Corina)

(Curierul de Râmnic)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *