Reîntâlnire cu “Seniorii”

426 0

Primitorul chioșc, lângă castanii infloriți din Parcul “Mircea cel Bătrân”, a găzduit azi, 18 Mai, o reîntalnire cu membri “Asociației Seniorilor din Educație, Știință și Cultură”.

Este o surpriză mare și bucurie, în același timp, acest eveniment, o reunire după un an și jumătate de pandemie cu câțiva membri ai asociației.

Cum a ținut să precizeze domnul inginer și istoric, Mihai Sporiș în cuvântul dânsului, în  “Asociația Seniorilor din Educație, Știință și Cultură”  s-a reunit “adevarata elită a Vâlcii”, oameni de valoare din toate domeniile de activitate.

Domnii profesori Gheorghe Pantelimon și Gheorghe Dumitrașcu au prezentat propuneri de activități interesante pentru urmatoarea perioadă, acestea fiind susținute, completate și apreciate de către ceilalti participanți.

Spre finalul frumoasei reîntâlniri doamna profesor Marinela Belu-Capșa ne-a prezentat noua sa apariție editorială, cartea “India dincolo de timp”.

Vom participa cu plăcere și interes  și la alte activități și evenimente inițiate de “Asociația Seniorilor din Educație, Știință și Cultură”.

 

Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *