SCM, victorie după victorie

481 0

După turneul organizat la Râmnicu Vâlcea, în care au obținut trei victorii din tot atâtea partide, la mijlocul acestei săptămani, echipa de handbal feminin Sport Club Municipal (SCM)  se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru penultimul turneu de sală din acest sezon.

În cadrul acestui turneu, au fost programate meciuri cu echipele CSM București, pe 20 mai, ora 18.30, la Sepsi Arena, meci transmis de TVR,  CSM Galați, pe 22 mai, ora 10.15, la Sala Kati Szabo și CS Măgura Cisnădie, pe 23 mai, ora 14.30, meci transmis pla TVR.

Pe 13 mai, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, echipa locală de handbal a susținut un joc important în cadrul etapei a XXII-a din Liga Florilor feminină. Situată pe locul 3 în clasament în acel moment, echipa noastră a întâlnit Gloria Buzău, ce ocupa poziția cinci. Victoria fetelor noastre a fost obținută fără probleme, acestea dominând tot timpul meciului. Scorul final a fost 34-23 în favoarea SCM. Pe 7 mai, fetele noastre au reputat o altă victorie,  cu echipa Gloria Bistrița, cu scorul 27-20.

Deși ambele echipe învinse într-un interval așa de scurt poartă numele Gloria, gloria a fost a adversarelor lor, vâlcencele.

Mult succes, fetelor!

C.R

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *