Faptele bune nu se fac doar înaintea marilor sărbători religioase

380 0

Asociațiile caritabile din Vâlcea, cu sprijinul Arhiepiscopiei Râmnicului derulează periodic acțiuni menite a veni în ajutorul categoriilor sociale celor mai defavorizate.  În perioata recent scursă, s-a desfășurat campania umanitară „Tinerilor le pasă”.

Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea împreună cu Asociația Tinerilor Ortodocși „Sfântul Valentin” a Arhiepiscopiei Râmnicului, Asociația pentru Apărarea Drepturilor Tinerilor Vâlcea și Asociația Zâmbete Colorate a derulat a XIII-a ediție a proiectului umanitar „Tinerilor le Pasă”, în comuna Racovița.

Totodată, Biroul de catehizare a rromilor a organizat acțiunea „Ścola și laçi – Școala este bună”

Cu binecuvântarea ÎPS Arhiepiscop Varsanufie, părintele Nicolae-Dorin Buda, inspector coordonator al Departamentului de misiune pentru rromi din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat o acțiune în parteneriat cu Asociația Partida Romilor denumită ,, Zâmbet de copil”, prin care elevii din localitatea Dăești au primit pungi cu dulciuri. Prin această acțiune s-a dorit incurajarea copiilor de a frecventa școala, ceea ce este un lucru extraordinar de benefic.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *