Mai e o zi! Teatrul “Anton Pann” caută voluntari pentru scenografie

681 0

Te interesează o carieră în Teatru, mai exact, în scenografie? Vrei sa afli cum se construiește un spectacol de teatru? Cum se realizează decorul sau costumele? Sau pur și simplu ești curios de lumea teatrului?

Noi îți oferim ocazia să înveți toate astea de la unul dintre cei mai mari profesioniști în domeniu, scenograful Adrian Damian.

Cu un repertoriu de peste 40 de spectacole și numeroase premii, printre care “Cea mai bună Scenografie”, UNITER 2016, “Cea mai bună Scenografie”, Festivalul Teatrelor Maghiare, Kisvarda, Ungaria și  “Cel mai bun Scenograf”, Uniunea Artiștilor Plastici(2015), Adrian Damian acum colaborează cu Teatrul “Anton Pann” Râmnicu Vâlcea pentru realizarea spectacolului „Jocul de-a măcelul” de Eugene Ionesco, regia Alexandru Nagy.

Ce va trebui să faci? Toți cei dornici și disponibili vor lucra alături de scenograful Adrian Damian și echipa tehnică a Teatrului Anton Pann în realizarea decorului pentru spectacolul „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionesco.

Când? Începând cu data de 24 Mai 2021, în funcție de câți ne strângem, vom lucra în jur de 5-7 zile.

Dacă te-am convins, trimite un email la adresa proiecte.tap@gmail.com cu datele tale de contact (nume, telefon, email) și câteva propoziții despre tine (vârstă, ocupație, pasiuni).

Noi oferim la schimb certificat de voluntariat, intrare liberă la spectacole și cazare la noi în teatru celor din afara orașului Râmnicu Vâlcea.

Termenul  de înscriere este 22 Mai 2021.

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *