Iubire Dublu Distilată Fără Zahăr devine o… Comedie Amăruie

96 0

Aby Stage Bar propune iubitorilor de teatru și muzică seri dulci-amărui. Totul va prinde gust pe scena atât de familiară iubitorilor genului, cu ocazia celor două spectacole cu tineri, pentru tineri.
Joi, 27 și vineri, 28 mai, de la orele 19.30, băieții de la Fără Zahăr performează în spectacolul ”Comedie Amăruie”, un concept muzical umoristic, care prezintă, de o manieră ludică, pe ritmuri năstruşnice şi glume cântate, puţinele aspecte din viaţa românului despre care încă se mai poate râde cu poftă.

Fanii trupei vor savura un folk alternativ şi momente de umor savuros, pentru toate vârstele, cu Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraș.

Luni, 31 mai, de la ora 19.30, organizatorii fac o altă propunere: spectacolul de teatru  intitulat ”Iubire Dublu Distilată”, de Ion Bogdan Martin, cu Adelina Mihalcea, Emanuel Bighe, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, în regia lui Alin Brancu.

Într-o gară uitată de lume, în care timpul pare că stă în loc, patru personaje sunt nevoite să petreacă, împreună, o noapte: casiera insolentă și curioasă, bețivul fără casă, dar cu carte și fără parte, actorul grăbit spre succes și doamna psiholog, al cărei discurs poate fi înțeles doar cu dicționarul în față. Aparent, nu au în comun decât dorința nejustificată de a se agasa unul pe celălat. Dar pe măsură ce orele trec, destinele lor se schimbă radical, iar lucrurile iau o întorsătură așa cum ne place nouă.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *