Lansarea noului album al Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România

538 0

Cu ocazia „Zilelor Râmnicului”, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România   a organizat încă un eveniment de excepție.

Joi, 20 mai 2021, toți iubitorii de artă au fost invitați la Galeria Artex, în vederea lansării noului album al membrilor Filialei Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Evenimentul, realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, a pus în lumină însemnata contribuție la evoluția culturală a urbei adusă de cei 52 de artiști profesioniști membrii ai uneia dintre cele mai active filiale ale Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Ne-am alăturat cu mare plăcere invitaților, cu această ocazie, unde am sărbătorit împreună pe toți cei care au făcut posibilă de 39 de ani încoace o bogată și diversă activitate pe plan artistic în frumosul nostru oraș.

Am avut marea plăcere de a primi acest frumos album și, cu această minunată ocazie, mulțumim pentru deosebită colaborare!

Așteptăm cu nerăbdare să fim invitați la următoarele evenimente care vor atrage mulți iubitori de artă și frumos.

(Sursa: Gabriela Popescu – Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România)

Corina Enache

Articole asemănătoare

Expoziție A.RTSIMPTOMATIC

Postat de - 17 iunie, 2020 0
FacebookTwitterAm vizitat cu plăcere și expoziția de artă conceptuală ,,A.rtsimptomatic,” a tinerei artiste Alexandra Ungureanu,  o nouă membră a filialei…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *