Atenție, vâlceni! Vânzarea voucherelor pentru „Rabla la electrocasnice” e ilegală

476 0

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a atras atenția că este ilegală vânzarea voucherelor obținute în cadrul programului „Rabla pentru electrocasnice” și că cei care vor încerca să facă asta vor fi sancționați. Acesta  a făcut aceste precizări în contextul în care unii dintre cei care au luat astfel de vouchere nu le folosesc.

„Vom suplimenta bugetul, cu siguranţă la celelalte capitole vom rămâne cu un surplus de bani, pentru că la maşinile de spălat, maşinile de spălat vase şi frigidere nu se vor termina toţi banii o să ajungem la 60-0% maxim de randament. Aceste vouchere sunt nominale, nu se pot vinde mai departe, iar cei care încearcă să le vândă comit o ilegalitate. Banii rămași vor fi reportați pentru o etapă ulterioară.

Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a II-a a Programului „Rabla pentru electrocasnice” 2021, a fost epuizat în 35 de minute de la debut, a anunțat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Cea de-a doua etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice” a demarat vineri, la ora 10:00.

Ediţia din 2021 a programului „Rabla pentru electrocasnice” se desfăşoară pee tape, astfel:

Etapa I: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe/vase şi frigiderele/congelatoarele (21 mai – 3 iunie);

Etapa II: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele (4 – 17 iunie);

Etapa III: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele (18 iunie – 1 iulie).

K.R

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *