PSD Vâlcea a depus candidaturile pentru alegerile locale parțiale de la Slătioara și Scundu

222 0

Duminică, 6 iunie 2021, în prezența președintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, parlamentarilor PSD, consilierilor județeni și locali, au fost depuse dosarele de candidatură pentru alegerile locale parțiale de la Slătioara și Scundu, care vor avea loc pe data de 27 iunie 2021.

Astfel, pentru Primăria Slătioara, candidatul PSD va fi Camelia Daniela Romcescu, iar pentru Primăria Scundu va intra în competiție, din partea PSD, Mihăiță George Blejan.

Constantin Rădulescu:

„Pe 27 iunie, vom câștiga alegerile la Slătioara și la Scundu! Avem candidați bine pregătiți, cu echipe puternice în spate, cu primari care au fost în funcție și care le sunt alături. La Slătioara, Sorin Romcescu va fi alături de candidata noastră, Camelia Romcescu, punându-și la dispoziție toată experiența administrativă pentru continuitate și proiecte bune pentru comună.

La Scundu, avem un candidat tânăr, energic, ambițios, susținut de o echipă puternică. Și aici, experiența lui Dumitru Blejan își va spune cuvântul și sunt convins că Mihăiță Blejan va fi primarul comunei Scundu. În calitatea pe care o am, de președinte PSD Vâlcea, dar și de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, voi fi alături de cei doi viitori primari.

Le mulțumesc vâlcenilor din Scundu și Slătioara pentru sprijin și îi invit la vot pe 27 iunie, să voteze candidații PSD”- Constantin Rădulescu, președinte PSD Vâlcea.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *