Ieftin ca braga! Vinzi un rinichi și îți permiți cazare la Untold

413 0

Sute de mii de oameni s-au anunțat la Untold, numai ca să le facă lui Velea și Smiley în ciudă că fenomenul house a murit!

Ei, bine, nu doar că EDM – Electronic Dance Music nu a murit, dar o întreagă planetă se dă în vânt după muzica electronică și festivalurile dance, cu acele efecte spectaculoase, parcă din filmele SF.
Numai că, ce să vezi? Cei mai scumpi români din țară, clujenii, au mirosit că își scot pârleala după pandemie, cum au făcut și alții și, și-au zis că să fie primii din Univers. La prețuri!!!

Prețul cazărilor a explodat pentru cele 4 zile de festival. Pentru o vilă cu trei camere, patru nopți, întreprinzătorul proprietar cere… doar 36.000 de lei.  Adică, 360 de milioane vechi! Mai mult ca sigur că nici însuși Armin Van Buuren nu ar plăti acest preț nesimțit. Mult mai ieftin e in Dubai!

Ieftinătățuri ca braga sunt la apartamente cu un dormitor, la vreun km, numai 23.400 de lei, iar mai în centru, prețul e “simbolic”: doar 20.000 de lei.

Această specie română, de o lăcomie extremă, probabil, ar lua pielea de pe om și chiar și măduva din oase. Și rinichii, ficatul sau orice se poate comercializa pentru un preț fabulos. Poate chiar și inima, dar, cum spun glumeții,  fără inimă, viața e pustiu.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Eveniment plastic 26 noiembrie

Postat de - 23 noiembrie, 2023 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESĂ #ceidelângănoi, eveniment de artă contemporană care pune accentul pe susținerea categoriilor vulnerabile ale breslei artistice Uniunea Artiștilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *