Haideți să ne energizăm pe vibe-uri pozitive la UNTOLD-ul Vâlcii, Deep Forest Fest! 

559 0

AMR… UNTOLD-ul Vâlcii, DEEP FOREST Fest, ajunge la o nouă ediție, a treia, după alte două, de succes. Vibe-urile energizante vor anima din nou platoul de la Fețeni, în perioada 29 – 31 iulie. Zilele trec rapid, organizatorii nu contenesc cu pregătirile, astfel încât și această ediție să fie una de top. 

“Let’s bring together this experience to the next level. Come to Feteni Forest for 3 days of music, gaming, good vibes and many surprises.The Dark Side Of The Music!” spun organizatorii. ”Haideți să aducem împreună această experiență la nivelul următor”.
Panourile publicitare și mash-urile din Râmnic anunță demult acest eveniment multașteptat de iubitorii muzicii electronice de club.
Cu excepția evenimentului fenomenal de la Brezoi, vara muzicală blues/rock/pop, într-un județ dominat de spectacole folclorice sau pretins folclorice, uneori cu accente orientale, care nu fac decât să alimenteze apetența publicului numai pentru un anume gen, fără a și educa, iată, Râmnicul are încă o data ocazia de a colora cerul nopții cu jocuri de lumini parcă venite din filmele SF și de a bucura auzul și sufletele celor ce trăiesc ritmurile vii, energizante, pe care se împletesc armonii incredibile, rupte din alte genuri muzicale, din creația altor DJ-i de top, internaționali, ori din propria creație a celor ce mixează aici.
Muzica atinge paroxismul, trăirile sunt incredibile, greu de imaginat pentru cei ce nu gustă genul acesta, care pare unora ceva cam agitat. Euforie, adrenalină, satisfacție. Explozie de tinerețe și fericire. Totuși, electronica de club sau dance-ul electronic sunt surori bune cu muzica electronică ce a luat naștere cam cu 40 și ceva de ani în urmă, poate chiar mai mult, dar și cu muzica de film realizată cu ajutorul computerelor și care este absolut minunată. 

Vin oameni din multe zone ale țării, care trăiesc și simt vibrant. Sunt zone de campare excelent pregătire, cu utilități și cu tot ce trebuie. Dacă vreți să vedeți frumusețe feminină, cochetărie, haine de firmă sau simple, dar care stârnesc fiori sexului opus, veniți la Fețeni, unde fetele din public par a fi coborâte de pe Catwalk!
Tommy DJ, Tomiță – Cristi Toma, atât de îndrăgit pentru show-urile sale minunate de la cluburi , evenimente și diverse locații, a anunțat deja programul celor 3 zile de festival. 

Mulți DJ-i au mai fost, sunt arhicunoscuți și extrem de bine cotați la noi. Alții se află pentru prima oară la Râmnic. 

Vineri, 29 iulie

 19.00 – Cătălin Sima

20.00 – Christian Lepah

22.00 – Afgo &Lemon

24.00 – Sllash & Doppe

2.00 – Hot Since 82

4.00 – Adrian Eftimie  – B2B – Optick

Sâmbătă, 30 iulie 

19.00 – Alexander Fabyann

20.00 – Adrien & Dobrikan

  1. 00 – Sylvio

22.00 – Super Flu

24.00 – Dubfire

2.00 – Brad Brunner & Edy P

4.00 – The Gang Raw

Duminică, 31 iulie 

 20.00 –  Arias

21.00 – Paul Damixie

22.00 – Pascal Junior

23.30 – Dirty Nano

01.00 – Mahmut Orhan

2.30 – Piero Pirupa

4.30 – Rosario Internullo

Câte ceva despre artiști

 Piero Pirupa, un DJ/producător talentat din Italia, ce a semnat cu case de discuri dance impresionante din lume (Drumcode, Crosstown Rebels, Desolat, Intec Digital, Get Physical, Defected, Cècille, Viva Music, Saved, Noir Music, Rebirth, Snatch! Records, Suara, Stereo). Piero a remixat o mulțime de artiști mari, precum Sharam și legendarul Jamiroquai pentru Universal. Veți dori să ascultați setul lui. 

Sylvio – de la cele mai bune discuri electronice până la discuri de nișă, amestecate cu accente de hituri globale remixate interesant, muzica lui obține întotdeauna o reacție comună: un sentiment încântător care aduce mulțimea la unison.

Pentru marea sa performanță în SUA cu remixul „Hello”, românul Paul Damixie a primit premiul iHeart Radio 2016 Remix Award (Remixul Anului)”, la Miami, în cadrul evenimentului „2016 Remix Awards”. Premiul i-a fost înmânat de Steve Angello, fost membru al Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume.

Când nu cântă, Lemon își petrece timpul în studio creând propria sa muzică, de la downtempo, electronic, spiritual, world până la afro house și vibrații melodice. Este un răsfăț.

Sub influența muzicii bune este semnătura lui Alexander Fabyann la fiecare petrecere. În plină ascensiune, acesta se remarcă la festivaluri și petreceri, pe scenele de muzică electronica, alături de nume celebre din industrie. El abordează genurile TechHouse și Minimal Tech în seturile sale.

Brad Brunner este un DJ și producător elvețiano – român, cu cartierul general în București. A mixat la festivaluri precum Afterhills, Raveland și în locații precum Kristal Club, The Beach Ro, Bunker 91 și multe altele. Brad a împărtășit experiențe cu artiști precum Seth Troxler, Nic Fanciulli, Neverdogs, Cuartero, Leon, Artslaves, Mahony și spectacolul său din 30 iulie va fi memorabil.

Mahmut Orhan a început să mixeze când avea 15 ani, în orașul natal, Bursa. E cel mai familiarizat cu EDM, deep house, nu disco, indie dance, iar locația lui preferată e clubul Epic Society, din Timișoara.

De la succesul comercial de pionierat ca și Deep Dish, până la aprecierea globală în scena underground, Dubfire este un artist al cărui impuls, talent și intuiție l-au plasat în primele rânduri ale muzicii electronice timp de 3 decenii. Dubfire este, din toate punctele de vedere, un viitor-forward vizionar, gata să preia următorul deceniu cu aceeași etică a muncii neîntrerupte și determinarea de a inova, a evolua și a distra oamenii.

Iar pentru Cătălin Sima, pasiunea lui pentru muzică a început în 2014, când lucra ca barman într-un pub.

El folosește Tech-house și Minimal pentru seturile sale, iar muzica este ceea ce vrea să facă până la ultima suflare.

Deci, uitați pentru trei zile de apăsări, stres și plictiseală și veniți să ne umplem de vibe-uri bune și de muzică plină de energie! 

Kandy Reisenauer 

 

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *