Progresiștilor, voi, pentru amărâții și sărmanii României nu aveți nici ochi, nici milă!

509 0

De Silvia Ungurianu

 

Tema zilei: Vine domnu’ deputat Teniță de la Plus: “SĂ SE PUNĂ DOMICILIUL”!!

Vine domnu’ deputat Barna de la USR: “SĂ NU SE PUNĂ DOMICILIUL”!!

E diferență de viziune asupra modelului UE?

Sau pur și simplu domnul deputat Teniță a vorbit fără să vadă ultimele sondaje cu procentele aferente indisolubilului USRPlus? Întreb pentru ștampilele de vot, pentru cine pricepe gluma.

Că, după cum adie vântul dinspre alegători, pa-pa, parlament!

 

USR PLUS vor să renunțăm la adresa de domiciliu. Într-o bună zi, și la nume și poate chiar și la vârstă. Să nu mai existăm! Să rămână doar ei, progresiștii, singuri, să facă ce vor în țara lor utopică!

Poate vor vrea să se elimine și  sexul de pe CI! Cică, în Canada, menționarea în documentele oficiale a sexului biologic constatat la naștere este un abuz, o încălcare a libertății copilului de a-și alege, mai târziu, genul. Carevasăzică, nu mai suntem bărbați și femei, suntem humanoizi! În actele eliberate de stat, acesta te poate recunoaște ca cetățean al său și te poate descrie minimal, dar fără a menționa sexul biologic care, la o adică – deși palpabil și vizibil – e contestabil. E accidental. Dumnezeu se face vinovat de efeminare sau virilizare din culpă. Comuniștii l-au deportat în Siberia, progresiștii îi fac dosar pentru neglijență în serviciu. Degeaba, natura ți-a dat penis, dacă tu te identifici ca gen femeiesc sau, și mai rău, ești non-binar, adică nici, nici! În ambele cazuri, e un „bun” irosit! Nici nu merită să-l consemnăm în acte!

Bani azvarliți pe geam. Idei fătate la o șampanie cu gourmet, apanajul răsfățaților vieții.

Printre ale nărozenii cu care-și bifează activitatea imberbiii politicieni pluseriști, aflăm că vor să-i rupă-n alte taxe și impozite pe cei ce nu-și permit o mașină nouă, de parca nu ar plăti și asa destul și nu ar suferi suficient că fac trafic intens către atelierele auto și magazinele de piese. Băăi, pluseriștilor, ecologiștilor, băi, ministrul Mediului, aflați că majoritatea românilor trag de o mașină veche nu din moft, ci să-și poată asigura naveta, cumpărăturile și o plimbare pentru suflet! Poluarea nu vine de la mașinile mici. De vaci, poluatori industriali sau furtuni solare ați auzit, băi, informați

Ne explicați cum se ajunge cu o mașina lui Ken și Barbie, jucărie de plastic, electrică,costisitoare, inaccesibilă omului de rând, pe drumuri de munte???

Simandicoșii lu’ Barna și Cioloș, Clotilde și Voiculescu, Bulai și Cosette vor să nu mai prăjim cartofi în bloc, fiindcă miroase pe scara blocului. Dar a șobolani și gunoaie în sectorul 1, nu miroase, delicaților?

GATA!!!

La viitoarele alegeri, luați-vă jucăriile, mărsăluiți la Macron  cel agresat, cu progresismul vostru inuman și lăsați România în pace!

N-am vazut un lucru bun de la voi, salvatorii, decât ifose  pretenții și scandaluri. V-ați bătut cu pumnii în piept că sunteți neprihăniti și că primeniți țara de javre. Ați confiscat cu nerușinare mișcarea #Rezist și inițiativele bune ale altora. Ați pus umărul la slăbirea dreptei, că de-aia ați și fost creați,  și la votarea legilor strâmbe, ați bătut palma cu PSD-ul când v-au mirosit a bine propunerile lor, numai să vă vedeți cu sacii în căruță. Ați câștigat alegerile cu unii și administrați orașe cu alții. Bateți din picior că vreți totul, când voi vă jucați cu bile în țărână.

România nu e numai a voastră, aroganților! România înseamnă și altceva decât traiul vostru lipsit de griji.

Țara asta înseamnă și oameni amărâți, care nu au pârghiile și șansa să trăiască dolce far niente continuă, ca voi, ori ca în fanteziile voastre. România înseamnă și sărmani, bătrâni și bolnavi pentru care voi nu aveți nici ochi, nici milă! Oameni care plâng la ușile cabinetelor medicale și pleacă umiliți, că n-au bani de consultații. Înseamnă oameni care nu au telefon șmecher, nu au card, nu știu să plăteasca taxe, facturi și parcări, prin aplicații.

Sunteti… fix a treia roată la căruță!
Ați auzit cumva de UMANITATE?

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *