Trupa vâlceană CiviC RebelS cântă vineri la In Memoriam Adi Bărar, la Brezoi

836 0

MENTOR ROCK GATHERING

 

CARGO vă cheamă să celebrăm împreună viața, muzica și spiritul celui care a fost și va rămâne un simbol al rockului romanesc… ADI BĂRAR! APROAPE DE VOI și alături de CARGO, vor aduce un omagiu marelui artist: Phoenix, Compact, Iris, Antract și alții.

Până atunci, ne vedem…in Valea Lotrului, la Brezoi, vineri, 2 iulie, de la ora 18 00.

Așa sună invitația colegilor celui dispărut în mod tragic dintre noi, la începutul acestui an.

 

Mentor Rock Gathering – In Memoriam  Adi Bărar, Brezoi, 2-4 iulie. Prima apariție a trupei Cargo în noua formulă

Ca un tribut adus memoriei lui Adrian Bărar, fostul lider al super îndrăgitei trupe Cargo și, după o perioadă de scheme și planuri, sufletul Asociației Mentor Rock, Mihai Răzvan Mugescu, cel din spatele Aby Stage Bar și al Open Air Blues Brezoi și evenimentelor asociate,  ne destăinuie că pregătește un eveniment de suflet. Un concert dedicat lui Adi Bărar, răpus de nemilosul Covid, pe fondul unor probleme de sănătate, în urmă cu câteva luni.
Fanii au rămas îndurerați, nevenindu-le să creadă nenorocirea. Cargo este una din trupele cu adevărat bune de la noi, ca și Bucovina, Phoenix și altele, mai tinere, cu sound-uri fresh sau studiate.

Între timp, colegii lui Adi Bărar s-au împăcat oarecum cu ideea dispariției camaradului lor și au plănuit, din suflet, un concert special, în care muzicieni și fani, deopotrivă, să reînvie memoria celui dispărut, care, anul trecut a fost oaspete la Summer Camp Brezoi.

Pentru că a fost dorința lui Adi și pentru că va cânta mereu cu noi și prin noi, CARGO merge mai departe! Ne revedem la Brezoi, la Mentor Rock Gathering „In Memoriam Adi Bărar”, intre 2-4 iulie – scriu cei de la Cargo pe pagina lor de facebook..
Ideea lui Mihai – Miță, cum îi spun prietenii, nu e nouă; la scurt timp după ce Adi a plecat să cânte la corzile inimilor îngerilor, a vorbit cu membrii formației și cu înlocuitorul lui Bărar, pentru că, nu-i așa? Show must go on, spectacolul trebuie să continue, iar la Brezoi va fi prima apariție a trupei, în noua formulă. Va fi ceva gen Cargo și prietenii. Vom avea invitați de calibru greu, precum Phoenix, Trans Express și alte nume grele. Vom organiza concerte în memoria lui, și cu un program de blues, cu invitați speciali. Eu cred că va fi un eveniment muzical cu încărcătură emoțională uriașă și cu trăiri speciale, o descătușare cu multe lacrimi, multă băutură și mult rock!ne-a promis Mihai Mugescu.
Surprizele nu s-au încheiat, însă. Evenimentul va fi prezentat de Cătălin Hrubaru, foarte atașat emoțional de fostul său prieten și marcat de dispariția acestuia. Vom fi acolo toată gașca de motocicliști, toată gașca de rockeri și de amatori de muzică bună, senzații tari și seri fantastice. Trebuie să mergem la concertele artiștilor cât timp aceștia sunt vii… după ce aceștia dispar dintre noi, nu mai rămân decât părerile de rău” a încheiat Mugescu.
Și, să nu uităm: pentru ca lucrurile să meargă bine și să ne vedem cu toții acolo sănătoși și în siguranță, iată apelul lui Miță și al băieților de la Cargo: Vaccinează-te, să ne putem revedea la concerte !

Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

 

Vâlcenii CiviC RebelS cântă vineri

Trupa vâlceană CiviC RebelS cântă vinery, 2 iulie, în cadrul acestui eveniment aparte. Este o șansă și, totodată, o onoare, să cânți alături de greii rock-ului românesc.”Este o onoare pentru noi să cântăm în memoria marelui artist care a fost Adi Bărar”, spun băieții de la CiviC Rebels.

Vlad Alexandrescu, voce și chitară în cadrul trupei, un apreciat profesor de limba engleză,  ne aduce vești bune: „În curând,  primul nostru album va fi disponibil. Desigur, vor fi versiuni pentru online, însă va exista și o ediție fizică, „old school”, cu versuri, fotografii și câte o descriere a fiecăarei melodii. Majoritatea pieselor au ca și fond inspirativ istoric, natural, folcloric sau mitologic, splendida țară a Loviștei. De aceea albumul se cheamă  VALEA LOTRILOR.

Până atunci, ne vedem…in Valea Lotrului, la Brezoi, vineri, 2 iulie, de la ora 18 00”.

 

Kandy Reisenauer

 

 

Articole asemănătoare

“DESEN”

Postat de - 15 martie, 2021 0
FacebookTwitterExpoziție U.A.P. Vâlcea Desenul, una dintre alte pasiuni din copilăria mea minunată… Am cochetat cu mare drag cu această nobila…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *