O idee genială „Trofeul Vânturarița – Liberi pe munte”, la pachet cu „Rucsacul cu cântece”, la Summer Camp Brezoi

579 0

Summer Camp Brezoi devine Universul muzicii, pentru încă o vară. Iată, poate Ștefi  Ene, de la trupa „Nu Face Nimic” sau poate  Mihai Răzvan Mugescu, sau poate Bogdan, de la Vocelis, sau poate Vilcan Firmilian – Firmi, cum îi spun cunoscuții, au fost cu idea integrării Trofeului Clubului Buila – Vânturarița în evenimentul Rucsacul cu cântece, ce va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august. Ideea a fost genială și oferă prietenilor din toată țara ai clubului ocazia de a savura cântece de munte în cadrul unui eveniment organizat, de top, dar și de a participa la trofeul prietenilor vâlceni.

Deci: Clubul de Turism şi Ecologie Buila-Vânturarița, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea, Asociatia MENTOR ROCK, Aby Stage Events, Grupul Vocelis și Primăria oraşului Brezoi, invită toți iubitorii muntelui la „Trofeul Vânturarița – Liberi pe munte”, semi-concurs cu tematică montană ce reunește cluburile și asociațiile turistice montane din întreaga țară, având ca scop promovarea turismului montan. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 iulie-1 august 2021, în Summer Camp Brezoi, orașul Brezoi.

Acest eveniment este deschis tuturor cluburilor şi asociaţiilor de turism sportiv din ţară, precum și tuturor ONG-urilor ce promovează turismul montan și activitățile în natură. Acest eveniment va fi unul special pentru ca va fi însoțit si de un festival de cântece montane și muzică folk ”Rucsacul cu cântece”, ce se va desfășura pe parcursul a trei seri.

Program de desfășurare:

Vineri 30 iulie 2021

12:00 – Sosirea participanților.

18:30 – Ședința tehnică

19:00 – ”Rucsacul cu cântece”, festival de cântece montane și muzică folk

Sâmbătă 31 iulie 2021

08:30 – Teste teoretice

09:30 – Proba de regularitate

19:00 – ”Rucsacul cu cântece”, festival de cântece montane și muzică folk

Duminică 1 august 2021

11:00 – Festivitatea de premiere

17:30 – ”Rucsacul cu cântece”, festival de cântece montane și muzică folk

Probele și regulamentul concursului

  1. Test teoretic – va include întrebări din domeniile: meteo, alpinism, sanitar, zonă, floră și faună, în total 25 de întrebări, într-un singur test. Fiecare întrebare are o singură variantă de răspuns.
  2. Proba de regularitate – Traseu cu grad ușor spre mediu de dificultate, durata: aproximativ 4-6 ore

Zona de campare va fi în locul de campare Summer Camp Brezoi, pus la dispoziție de Asociatia MENTOR ROCK, Aby Stage Events și Primăria orașului Brezoi, acesta fiind dotat cu dușuri și toalete. NU se va percepe taxă pentru participanții la evenimentul ”Trofeul Vânturarița – Liberi pe munte”.

Intrarea la evenimentul ”Rucsacul cu cântece”, se va face pe baza unei brățări primite la achiziționarea unui abonament pentru cele 3 zile de desfășurare a acestuia. Pentru toți participanții la evenimentul ”Trofeul Vânturarița – Liberi pe munte”, abonamentul va fi redus cu 50% și va costa doar 50 lei. Cei interesati vor achita si primi abonamentul in ziua sosirii, de la membrii clubului Vânturarița.

În cadrul festivalului ”Rucsacul cu cântece” ne vor bucura cu cântece:

*Grupul Vocelis *CALEnDAR *Walter Ghicolescu *Adrian Sărmășan *Țapinarii *Daniel Făt *Titus Constantin *Mădălina Amon (Generația Folk) *Iulian Timar (Yoyo) *Grupul Folk Cuarț *Iulia Caraiman *Grup Folk „Om Bun” *Ionel Erimia *Corina și George Nica *Dorel Ciot (Piticu’) *Raluca Manea *Marius Coșerariu *Marcel Bălan Trio *Nechita Corneliu *Ticș Lumânare *Edi Țapu și Alin Diodă *Puiu Cazan *FOLK2ROCK *Trupa „Nu face nimic” *Florian Jianu *Danotte

Accesul celor interesați la festivalul ”Rucsacul cu cântece” este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *