Concurs la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Vâlcea

737 0

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor scoate la concurs în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor M.A.I., absolvenţi de studii superioare care îndeplinesc condiţiile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinului M.A.I.  nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne ambele cu modificările şi completările ulterioare, postul vacant de şef serviciu (funcţionar public cu statut special) al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Vâlcea, prevăzut la poziţia 1 din statul de organizare al serviciului respectiv.

Fişa postului scos la concurs poate fi consultată de către candidaţi la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor – Serviciul Resurse Umane, cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la protecţia informaţiilor clasificate.

Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii. Despre acestea, dar și despre graficul de desfășurare a concursului, mai multe detalii AICI

Concursul  va fi unul transparent, începând chiar cu selecția dosarelor, se va desfăşura la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Șoseaua Pipera 49, sector 2, Bucureşti, în data de 9 august, de la ora 13.00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video”, transmite subprefectul județului Vâlcea, Robert Achim.

 

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *