Constantin Lazăr a trecut la cele veșnice…

708 0

Constantin Lazăr, cunoscut multora dintre vâlceni, un om cu o gândire dreaptă și cu coloană verticală, fost director la Hidroelectrica, a plecat la cele veşnice în noaptea de miercuri spre joi, după o lungă luptă cu o necruţătoare boală, la numai 66 de ani. Ca mulți din cei plecați anul acesta.

Era un spirit viu și un luptător pentru dreptate.
“Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la bisericuţa de lemn Sfântul Nicolae din Râureni-Râmnicu Vâlcea, prohodirea şi înmormântarea va fi la orele 13.00, vineri, 16 iulie. Dumnezeu să-l ierte!”, a precizat părintele Nicolae State-Burluşi, la rugămintea familiei decedatului.

Absolvent al Facultăţii de Matematică, specializarea Informatică, a fost, din 1990 până în 2016, şef al serviciului Tehnologia Informaţiei din cadrul Sucursalei Hidrocentrale Râmnicu Vâlcea. Îndrăgit de toţi colegii inclusiv pentru sprijinul necondiţionat pe care l-a oferit mereu când a fost solicitat, mărturie stând, în acest sens, şi prietenia deosebită care l-a legat de Gheorghe Bucuroiu, alături de care a activat şi în domeniul sindical în cadrul SH Râmnicu Vâlcea, dar şi în pasiunea comună pe plan sportive (publicația Săptămâna.net).
A fost deosebit de respectat și de apreciat, pentru modestia sa și pentru respectul arătat fiecărui om. A fost consilier municipal, consilier judeţean, membru PNL, microbist pasionat. A jucat fotbal la echipa Electra, devenită apoi Hidro, până la 40 de ani, în tinerețe fiind jucător legitimat la Universitatea Bucureşti.
Timp de 16 ani a fost preşedintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea, dar și preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Sportive FAS “Prometeu” din cadrul Hidroelectrica, societatea pe care a condus-o după Mihai Sporiș.
Bun administrator, a coordonat proiectul de modernizare al bazei sportive din nordul municipiului, punând bazele unui puternic Centru de Copii şi Juniori. Acolo, azi, se antrenează mulți copii și tineri talentați.

“Personalitatea se cizelează prin numeroase greutăţi şi provocări. Acceptă-le, căci astfel devii o persoană mai puternică şi mai înţeleaptă”, scria Constantin Lazăr în urmă cu ceva timp, pe pagina sa socială.
Dumnezeu să-l odihnească în pace și condoleanțe familiei greu încercate!

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Ar fi împlinit 62 de ani

Postat de - 26 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterExistă oameni discreți, cu adevărat. Și în viață și după aceea. Astăzi, 26 aprilie, prietenul și binefăcătorul nostru, Dumitru (Mitică)…

MEDALION PIAZZOLA

Postat de - 9 iulie, 2021 0
FacebookTwitterStimați melomani, ANSAMBLUL AVANTGARDE vă invită la MEDALION PIAZZOLA – luni, 12 iulie 2021, ora 19.00 Vă așteptăm cu drag…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *