Așa arată calea ferată, de la gară la Dovali!

602 0

Dezolant! Așa arată, ținând cont de faptul că zona Carrefour este considerată mai nou, centrală și de interes maxim, calea ferată din Râmnicu Vâlcea, de la Gară către Dovali. De la Dovali, lucrurile se schimbă în bine.

Primăria nu are ce face în această situație. Nu este jurisdicția instituției. Fiind de-a lungul aliniamentului, trotuarul și spațiul fost verde cândva, prin primăvară, arată îngrozitor, în ciuda eforturilor sporadice ale unor oameni, de a face curat. S-au tăiat iarba și fânul, se adună gunoaiele, dar toate acestea par a fi muncă în zadar. O idee, nu tocmai strălucită, a fost aceea de a ierbicida și acum, locul parcă e contaminat, mort, iarba s-a transformat în paie, paiele s-au fărâmițat și, secetă fiind, mai lipsește o țigară aprinsă aruncată aiurea. Iar arșița a pus capac.
Nici asfaltul nu se simte prea bine. Nu a mai fost reabilitat de ani mulți. Nu a mai fost turnat asfalt proaspăt, de mulți ani. Ocolești groapă după groapă, denivelare după denivelare. Iar coșurile de gunoi au fost eliminate, deoarece, câinii le răsturnau sistematic și făceau o mizerie de nedescris. De bănci sau umbră, unde drumeții să își poată odihni puțin picioarele, nici vorbă.

Iar biletele se tot scumpesc.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *