Deputatul liberal Laurențiu Cazan oferă o bursă lunară pentru un an universitar, pentru o tânără merituoasă

508 0

Tânărul deputat liberal Laurențiu Cazan a fost impresionat recent de tinerii invitați săptămâna trecută la Prefectura Vâlcea.

Pe 26 iulie, 5 tineri vâlceni ambițioși, care au obținut media 10 la Capacitate și Bacalaureat, au fost invitați la Prefectură, alături de senatoarea Claudia Banu, deputații Cristian Buican și Laurențiu Cazan, prefectul Sebastian Fârtat și inspectorul general școlar, Mihaela Andreianu.
Ca și colegii săi de partid, deputatul a decis să sprijine cu o bursă lunară încurajarea performanței în educație a unei tinere.
“Mă bucură faptul că județul Vâlcea are copii minunați care pun preț pe educație, prin urmare, am decis să o susțin pe domnișoara Zăbavă Salome cu o bursă lunară pentru viitorul an universitar! Este important ca toți tinerii să realizeze faptul că visurile lor se pot îndeplini doar prin muncă și sacrifiu, iar nota 10 la Examenul de Bacalaureat, cu siguranță este o dovadă de determinare continuă pe parcurusul celor patru ani de liceu. Mi-a făcut plăcere să o cunosc pe Salome și să văd dorința ei de a face performanță, de această dată în cadrul universității pentru care a optat. Din discuțiile noastre, am înțeles faptul că va urma specializarea Sociologie, un lucru minunat. Profesia de sociolog este extrem de importantă pentru comunitate, pentru instituții și diferite domenii, prin urmare o susțin pe Salome în alegerea făcută! Sunt convins că la sfârșitul viitorului an universitar ne va oferi noi motive de mândrie.”

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *