Ziua fiului și fiicei – 11 august

1316 0

11 august este o zi nemapomenita pentru a fi, an de an, alături de copiii tăi, a te bucura de viață împreună cu fiul tău / fiica ta. Nu este neapărat și ziua pentru a le face cadouri, cu excepția darului timpului tău generos acordat acestora.
Legătura dintre părinți și fiii, fiicelor lor este una extrem de specială, care rezistă vârstei și distanței. Indiferent câți ani ajunge să aibă o persoană, părinții săi o văd mereu ca pe un copil, cineva care e musai să fie protejat și iubit fără limite!

Data de 11 august este potrivită pentru a le arăta copiilor tăi cât de mult înseamnă pentru tine și a-i îndemna, cu tact, să-ți răspundă cu aceeași monedă, chiar dacă trebuie să treacă peste o oarecare jenă, stinghereală, mai ales dacă sunt adolescenți.
Cu acest prilej îți poți învigora conexiunea cu ei, depășind o eventuală ceartă fără rost cu aceștia, sau antrenându-i într-o activitate preferată. Totodată, îi poți răsfăța nițel, pregătind ori comandand mâncarea lor favorită.

Conceptul copilăriei ca o faza din viață în care cei mici trebuie să fie protejați și crescuți, educați, cu grijă, s-a ivit abia în secolul al XVI-lea, până atunci ei fiind considerați ca o versiune incompletă, „miniaturală” a adulților. Originea Zilei fiului și fiicei poate fi trasată până pe 11 august 1998, când a fost menționată în publicația „Nanaimo Daily News”, din regiunea britanică Columbia, din Canada.
Data de 11 august este o zi specială pentru părinții și copiii de toate vârstele.
Este un moment oportun de a petrece timp împreună, de a le arăta cât de mult înseamnă pentru noi.

Haideți să ne îmbrățișăm copiii și părinții și să le mulțumim pentru toată dragostea și bucuria pe care au adus-o în viața noastră!

(Sursa: ZIUA de Constanța)
Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *