Mihăești, o comună ca un oraș, dar mai liniștită și mai ieftină

434 0

Mihăești este localitatea vâlceană care, în ultimii 10 ani a atras tot mai mulți râmniceni. Distanța nu este una mare, zona geaografică este una de excepție, localitatea fiind situată parțial într-o zonă colinară, parțial la șes, pe o lungime de peste 10 km.

Casele sunt frumoase, gospodăriile sunt înfloritoare, oamenii au ce munci și se ocupă și de propria gospodărie, cu grădină de legume, livadă, animale, câmp. Este frumos, este relaxant, taxele sunt mai mici decât la oraș.

În plus, Primăria a asigurat și continuă să asigure toate facilitățile posibile; gaze naturale, apă și canalizare, cablu tv, energie electrică, rețea stradală pusă la punct, acces facil către zona industrială.

Noul dispensar medical este realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spaţii de depozitare, sterilizare, zone de triere şi recoltare, chiar și RMN, ceea ce îl face de invidiat. . Primarul Constantin Bârzăgeanu spune că, toate instituțiile din comună au fost reabilitate și modernizate și vor intra în acest plan și grădănițele și căminul cultural.

Tot în centrul comunei se ridică și noua sală polivalentă, cu 102 locuri.

C.E.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *