Frig de crapă stâncile

347 0

Ger la munte, rece la deal. Râmnicul, 4 grade în noaptea de joi spre vineri

Vremea va fi rece în toată țara până joi noapte, iar temperaturile se vor menține scăzute, în unele zone coborând până la limita înghețului. Meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece, valabilă până vineri seara în întreaga țară, dar și o avertizare Cod galben de vânt puternic în zona de munte.

Informarea meteorologică este în vigoare până vineri, la ora 23.00. Conform acesteia, la munte, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 55-60 km/h, iar începând din noaptea de joi spre vineri, la altitudini mari, rafalele vor depăși 80 km/h.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0-3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

La Râmnicu Vâlcea, joi nu se vor depăși 16 grade, iar noaptea, temperatura va scădea până la 4 grade. Vineri, aceasta va ajunge la 23. Să sperăm că pentru sâmbătă și duminică rămân valabile cele 25 și, respectiv, 27 de grade preconizate.
De marți, temperaturile scad din nou, ajungând chiar și la 12 grade cu plus, ziua.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *