Biletele la meciul SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București se vând azi și mâine

471 0

Joi, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Traian se va desfășura meciul SCM Râmnicu Vâlcea  CSM București.

Prețul unui bilet este de 15 RON, iar prețul unei testări Antigen, pentru cei nevaccinați, este de numai  20 RON

Biletele se vor pune in vânzare după următorul program:

Miercuri, 29 septembrie : 15:00 – 17:00

Joi, 30 septembrie : 11:00 – 18:00*

Casa de bilete va rămâne deschisa pana la vânzarea integrală a acestora. În cazul în care biletele vor fi epuizate, casa se va închide.

Conform hotărârilor in vigoare ale Comitetului National pentru Situații de Urgenta (CNSU), pentru duelul cu CSM București numărul spectatorilor care vor putea fi prezenți la joc va fi limitat la 50% din capacitatea Salii Sporturilor TRAIAN. Prin urmare, numărul biletelor va fi limitat, deoarece exista si abonați.

Întrucât testarea antigen este valabilă pentru o perioada de 48 de ore, va recomandam să vă testați îndată ce achiziționați biletul de acces la joc. Prietenii noștri de la German Diagnose, care au laboratorul mobil amplasat in parcarea fostului supermarket Billa, vizavi de parcul Mircea cel Bătrân, vă oferă testarea rapidă Antigen pentru tariful de 20 RON, doar în baza biletului de acces la eveniment.

În ziua jocului, începând cu ora 16:00, în fata Salii Spoturilor Traian va fi amplasat cortul pentru testare rapida al Spitalul Judetean Valcea, pentru a veni în întâmpinarea dvs, astfel facilitându-vă accesul la joc. Să aveți în vedere faptul ca o testare durează până la 15 minute, prin urmare, pentru a evita aglomerația la Sala Sporturilor Traian, vă rugăm să vă testați din timp. Abonații vor avea prioritate in acest sens, la cortul SJU Vâlcea.

Posesorii de abonamente se pot testa la Sala Sporturilor Traian, începând cu ora 16,00, in limita posibilității oferite de cortul pus la dispozitie de SJU Vâlcea.

Organizatorii recomandă persoanelor care achiziționează bilete de acces la eveniment sa se testeze, din timp, la laboratorul mobil din parcarea fostului supermarket Billa, situata vizavi de parcul Mircea cel Bătrân.

Persoanele vaccinate cu schema completă nu vor avea nevoie de testare.

Accesul în ‘Sala Sporturilor Traian’ din Râmnicu Vâlcea va fi permis în urma triajului observațional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). Accesul spectatorilor în incinta sălii se va face doar prezentând la intrare următoarele : carte de identitate, dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete sau rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore, ori rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 48 ore, fie, să facă dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.

Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

Doar minorii sub 5 ani nu au obligativitatea purtării măștii de protecție.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *